Bom

18/08/2011 at 21:56 1 reactie

Wij kregen deze avond enigszins verontrustende informatie toegezonden door een betrouwbare bron (informatie die daarna ook via de kranten en het televisiejournaal bevestigd werd) dat er in het Oost-Vlaamse Sleidinge een oude Engelse vliegtuigbom zou zijn gevonden, bij graafwerken aan de kerk.

Hiermede wensen wij de gehele Steelse Stam gerust te stellen, en te bevestigen dat tante Chris en haar kleinkinderkroost werden geëvacueerd naar de gemeenteschool en daar van een warme maaltijd zouden voorzien worden, dat ome Leo zijn televisieuurtje kon gaan verder zetten bij de oude tuinman (die niet in de evacuatiezone vertoeft), dat tante Jenny en tante Rozie op stap waren naar Nieuwvliet en Vlissingen en indien nodig daar kunnen overnachten. Emmy, Carl, Raf en Catherine zouden aan het werk geweest zijn in respectievelijk Gent of Brussel. De enigen van wie wij nog geen update ontvingen zijn tante Greta en nonkel Pascal, en zij mogen dan ook de rest van de familie geruststellen via deze blog.

Een bom onder de sokkel van Leo Steel senior. Decennia lang.
Een welgemeende dank aan de pientere ambtenaar die hem jaren geleden naar de Weststraat verhuisde.

Entry filed under: Rampen.

Uitgesteld Officiële opening Achterkleintjesbal III

1 reactie Add your own

  • 1. nonkel christoph  |  20/08/2011 om 20:46

    volgens de gegevens van de betrouwbare bron van de “betrouwbare bron” is er toch nog een klein foutje in de tekst geslopen. Het heeft iets met de locatie van het televisie uurtje te maken…

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Subscribe to the comments via RSS Feed


ZIJ REAGEERDEN

Categorieën